Evenementen

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje?

Zin in avontuur? Tijd voor een dagje op stap? Kom eens lekker een dagje uitwaaien met vrienden of collega’s. Bedrijfs- of vriendenuitjes, groot tot klein; wij verzorgen ze!

U kunt denken aan lekker een aantal uurtjes uitwaaien op het Haringvliet of de zee, tot bijvoorbeeld een lekkere volle dagbesteding met lunch aan boord, bij ons in de kantine of in een andere haven. Bij grote groepen kunnen er ook meerdere zeiljachten ingezet worden van hetzelfde type. Wilt u lekker sportief varen? Aan teambuilding doen? Dan kunnen we onderling bijvoorbeeld ook wedstrijdzeilen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en ervaring is niet nodig!

Tevens is Zeilschool Hellevoetsluis is gelegen in de vestingstad Hellevoetsluis, dat ook talloze mogelijkheden biedt voor een verdere weekend- of dagindeling. Denkt u bijvoorbeeld aan een bezoek aan: goede restaurants, de vuurtoren, het droogdok, brandweermuseum, live muziek en nog veel meer!

Ook organiseren wij gedurende het jaar tal van leuke evenementen waarvoor u zich in kunt schrijven. Wederom ervaring is hiervoor geen vereiste!

Prijs? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden!