Blog

/ Seizoensopening op 11 april uitgesteld
BACK

Seizoensopening op 11 april uitgesteld

Apr 9, 2020 |
Lessen,  |
Jini |
Het advies van het RIVM is leidend en daardoor gaat onze seizoensopening niet door. Dat betekent, op dit moment, geen activiteiten op de zeilscholen tot en met 1 juni. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van eventuele veranderingen.

Beste klanten,

Het is zonde, maar ons seizoensopening op 11 april komt door het COVID-19 virus, beter bekend als Coronavirus te vervallen. Ook andere activiteiten van de zeilschool worden opgeschort. 

Samen tegen Corona, allereerst koesteren wij de positieve verwachting dat het met jullie allemaal goed gaat. De lockdown op de havens houdt aan en de verveling neemt toe. We begrijpen dat jullie na een paar dagen het Netflixen en puzzelen wel zat zijn. Maar toch kunnen we met elkaar ervoor zorgen dat we snel mogelijk weer kunnen doen waar we goed in zijn. Hoe je dit doet? Houd afstand en zoek elkaar niet op.

De seizoensopening worden hierdoor verplaatst naar een ander weekend. Welk weekend dit gaat worden laten we jullie zo snel mogelijk weten.