Boot huren met Schipper

Optie 1:
Een boot huren voor en tot 6 personen met een schipper van ons aan boord kost €55,- per uur (minimaal 3 uur). Er wordt dan verwacht dat jullie actief meezeilen. De boot waarop je dan zeilt is een Sigma 38 ft.

Optie 2:
Voor het zeilen €15- per persoon per uur (minimaal 2 uur) Zie: Evenement video
De schippers kunnen, indien gewenst met oudere mensen, de boot alleen zeilen. Bij de grote boten gaat er dan een tweede crewlid mee. De passagiers kunnen dan lekker zitten genieten. Zeilschool Hellevoetsluis zeilt jaarlijks met Parkinson patiënten. In principe kunnen we elke boot aanpassen aan de wensen van de passagiers. Zeilschool Hellevoetsluis staat voor veiligheid en plezier op het water. Onze doel is om onze passie voor het water met jullie te delen.

Optie 3:
Je kan ook kiezen voor kleinere boten (Spirit 28 ft.) en de groep opsplitsen. De kosten zijn dan  €45 per uur,- met een schipper van ons op elke boot ( 3 personen met schipper). Als je zelf een boot wilt schipperen (bewijs met diplomas), dan zijn de kosten €35,- per uur.


De opzet is om een korte zeilwedstrijd te doen op het haringvliet, zodat iedereen minimaal twee uur van het water kan genieten. Als er mensen zijn die niet mee willen zeilen, kunnen ze vanaf het balkon en de dijk de wedstrijd bekijken met een drankje in de hand. Bij de wedstrijd ligt de nadruk op het vriendschappelijke aspect, dus het genieten van het zeilen staat vooraan. Het zeilen met meerdere boten als een vloot geeft prachtige plaatjes. We adviseren dan ook om op elke boot iemand neer te zetten met een digitale (video)camera om prachtige beelden als herinnering aan deze dag te schieten. 

Optie 4:
We verhuren de Sigma met schipper ook voor de gehele dag: (10 tot 18 uur). De kosten kijk maar onder vloot - Sigma 38. Het voordeel hiervan is dat je dan flexibel kan zijn in de coördinatie van jullie dagactiviteiten en het zeilen.


Na het zeilen kan je lekker komen uitzakken in ons clubhuis. 


Als je reserveert, wij zullen de balkon ruimte reserveren voor jullie BBQ, bar bediening en opruimen de clubhuis na de BBQ (met mooi weer wij kunnen buiten BBQ bij de picnic tafel/mat).  
We serveren onder BBQ eten (zelf BBQ) voor €25,-  per persoon (excl. drankjes). 
Mochten er bepaalde dieetwensen zijn, laat het ons weten.
Voorbeeld van de barprijzen zijn- koffie/thee: €1.50, fris drank: €1.20, heineken tap bier: €1.90, heineken flesje €1.50, wijn: €2.50

Als je nog vragen hebt, twijfel dan niet om te bellen of langs te komen