Spirit 28

Een dagje zeilen met familie of vrienden?

Natuurlijk is het varen op een valk of 16m2 een leuke besteding van een vrije dag. Maar wilt u niet eens wat anders, eens een dagje zeilen op een kajuitzeiljacht? Met ons nieuwe, unieke dagverhuur pogramma bieden wij ideale dagzeilers voor een scherpe prijs. Zie de prijslijst.

De vloot Daysailors bestaat uit enkele Spirits 28 uit de zeilschoolvloot. Vanaf 09.00 uur bent u welkom om het schip op te halen, er is een instructeur beschikbaar om u wegwijs te maken aan boord. Ook wordt de zeilkeuze besproken en wordt het vaargebied uitgelegd. Bij regenachtig of kouder weer kunt u onze nieuwe zeilpakken voor een dag huren.

Wij verwachten het schip om 17.00 uur terug in de haven, waarna wij u vragen het schip netjes achter te laten (gevouwen voorzeilen en een schoon dek). De schepen zijn W.A. en casco verzekerd, uw eigen risico (waarborgsom) bedraagt €250,-. Tot en met windkracht 6 kan er gevaren worden. Annuleren is mogelijk. Bij annulering langer dan 7 dagen van tevoren ontvangt u de volledige huursom terug. Bij annulering binnen 7 dagen ontvangt u 75% van de huursom terug.


Huur prijzen in euro's:
Prijzen_Spirit_2018
Hoogseizoen: 1 Juli - 31 Augustus
Voorzomer: 1 Mei - 30 Juni
Nazomer: 1 September - 30 September
Voorjaar: 1 April - 30 April
Najaar: 1 Oktober - 31 Oktober

Lengte: 8.48
Breedte: 2.82 Diepgang: 1.55
Hoogte: 11
Waterverplaatsing: 2812 kg
Slaapplaatsen: 5
Bouwjaar: 1973/1975

Bijkomende kosten:

Brandstof, de boot dient afgetankt weer te worden ingeleverd.
Schoonmaakkosten € 55,- *Schoonmaakkosten en diesel inclusief bij daghuur
Borgsom 650 Euro, verzekering en legitimatie verplicht.

Ervaring minimaal CWO II of vergelijkbare ervaring.
Voor meer informatie en boekingen kunt u contact met ons opnemen.